Agenda 2018

Onderwerp: Conferentie Slaap, voor het werkveld 0 tot 7
Datum: Vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018
Locatie: Landgoed de Horst, Driebergen 

Op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april 2018 organiseert de Vereniging Antroposofische Kinderopvang in samenwerking met Jocelyn Roy, de vertegenwoordiger van het jonge kind in Nederland, aangesloten bij de internationale organisatie de IASWECE, een tweedaagse conferentie met als thema:

“Het belang van een goede nachtrust en voldoende slaap bij jonge kinderen”

Het belooft een inspirerende tweedaagse te worden met voeding voor hoofd, hart en handen in de vorm van lezingen, werkgroepen, theater, een markt met stands van leveranciers, lunch en diner. Ons doel is om met elkaar onze bewustwording ten aanzien van een goede rust en voldoende slaap bij het jonge kind te blijven scholen.

We nodigen iedereen die werkzaam is in het werkveld voor het jonge kind van 0 tot 7 jaar daarom van harte uit.

Tarieven:

Voor leden van de VAK, mensen die werken bij een VAK aangesloten organisatie, is de investering voor deelname aan deze conferentie € 295,00 (inclusief BTW) per persoon.

Voor deelnemers die niet werken bij en VAK aangesloten organisatie zijn de investeringskosten € 325,00 (inclusief BTW) per persoon, bij aanschaf van een ticket VOOR 1 januari 2018. Wordt het ticket aangeschaft NA 1 januari 2018 dan is het tarief € 350,00 (inclusief BTW) per persoon. 

Organisaties die nog geen lid zijn van de VAK, en minimaal 3 deelnemers aanbrengen betalen voor deze deelnemers het VAK tarief van €295,00 per deelnemer. Tevens is dan inbegrepen het lidmaatschap van de VAK voor het jaar 2018. In 2019 is het reguliere lidmaatschapsgeld van toepassing. 

Zeer binnenkort verschijnt op onze website een link voor inschrijving.

Overnachting:

Wij bieden geen mogelijkheden tot overnachting aan. Bij de locatie kan dat eventueel op eigen gelegenheid geregeld worden, op basis van beschikbaarheid. Ook biedt de omgeving diverse mogelijkheden voor overnachting in de vorm van hotels en B&B's. 

Aanmelden conferentie slaap